از ما بپرسید






آیا شما هم سوالی دارید؟

لطفا سوالات زیر را بخوانید و اگر پاسخ شما را پیدا نکردید، لطفا به سؤال خود پاسخ دهید، ما در اسرع وقت به شما پاسخ خواهیم داد.

سوالات متداول

نحوه ی دم کردن قهوه اسپرسو با قوری موکا(قوری قهوه) چگونه است؟

ابتدا آب سرد را در مخزن زیرین قوری می ریزیم و سپس پودر قهوه را در سبد میانی می ریزیم. سپس، پودر قهوه را صاف می کنیم و در آخر قسمت بالای قوری را روی قسمت پایین آن بسته و روی شعله ی ملایم قرار می دهیم. پس از بالا آمدن کامل قهوه در مخزن بالایی، اسپرسو شما آماده است. حالا بسته به ذائقه ی خود می توانید به آن شیر، شکر یا … اضافه کنید.

فرق بین قهوه فوری و قهوه چیست و کدام بهتر است؟

قهوه فوری دارای کافئین اکمتر و آکریل آمید بیشتر نسبت به قهوه معمولی میباشد و در کل به دلیل کالری کمتر قهوه فوری از قهوه معمولی سالمتر است. کافئین موجود در یک لیوان قهوه فوری 60 تا 80 میلیگرم و کافئین موجود در قهوه 60 تا 120 میلیگرم میباشد.همچنین قهوه های فوری بدون کافئین نیز وجود دارند که از تمام قهوه ها سالمتر هستند.

چطور قهوه ترک اصیل دم کنم؟

برای تهیه قهوه ترک به ازای هر نفر یک قاشق مربا خوری سر پر و یک فنجان آب سرد استفاده میشود، این مواد در قهوه جوش که در زبان ترکی ایبریک یا جذوه گفته میشود ریخته میشود.