کاپوچینو


کاپوچینو یک نوشیدنی قهوه است که از ترکیب اسپرسو و شیر بخار پز درست می شود. کاپوچینو سنتی ایتالیایی به طور کلی شامل تک شات اسپرسو (یا برخی اوقات دوبل) است که بر روی آن مقدار مشابهی از شیر بخارپز و فوم شیر قرار داده شده است (در نسبت 1:1:1). بسیاری از آمریکایی ها این دستورالعمل را مورد استفاده قرار می دهند و از شیر بخارپز و کفی بیشتری استفاده می کنند تا طعم اسپرسو ملایم تر و مزه غنی تری را داشته باشند.

اندازه و روش های سرو کردن کاپوچینو از مکانی تا مکان دیگر متفاوت است:

کاپوچینو ایتالیایی به طور سنتی در فنجان های 150 تا 180 میلی لیتری (5 تا 6 اونس مایع) سرو می شود. در ده سال گذشته، فروشگاه های زنجیره ای فست فود و قهوه خانه سرو کاپوچینو در اندازه های 600 میلی لیتر (20 اونس مایع) را آغاز کرده اند.

در ایتالیا، کاپوچینو معمولا در یک فنجان کاسه ای شکل چینی و از پیش گرم شده سرو می شود. خارج از ایتالیا، در کافی شاپ های بهتر، کاپوچینو در فنجان های چینی سرو می شود زیرا چینی گرما را بهتر نگاه می دارد. در سفارش های بیرون بر، کافی شاپ های ارزان تر، فروشگاه های فست فود و امثال اینها، برای راحتی از لیوان کاغذی استفاده می شود. این لیوان ها معمولا برای امنیت و حفظ گرما دارای درب پلاستیکی هستند (همانطور که احتمالا تا به اینجا متوجه شده اید، حفظ گرما برای لذت بردن از یک کاپوچینو خوب امری حیاتی است. خوشبختانه کف روی کاپوچینو به عنوان عایق طبیعی عمل می کند و برای مدت زمانی طولانی نوشیدنی را گرم نگاه می دارد).

این نوشیدنی خوشمزه و اصیل را میتوانید در کافه آنامیس شهر بندرعباس که گرمای خورشیدش بر چهره ی اهالی نقش بسته و انان را خونگرم و مهربان کرده است نوش جان کنید.

قهوه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *