نسکافه


نسکافه یا همان قهوه فوری در سال 1907 اختراع شد . اولین شرکت سازنده آن شرکت نستله ( Nestle ) است که محصول خود را با نام تجاری نسکافه (  Nescafe ) تولید و به بازار ارائه کرد و به سرعت به یکی از پرطرفدارترین محصولات غذایی تبدیل شد و دقیقاً به همین دلیل مردم بجای استفاده از واژه‌ی قهوه فوری از نسکافه استفاده می کنند. نسکافه در واقع همان قهوه‌ی دم شده است که طی فرآیندی به شکل پودر در می آید و برای آماده شدن نیازی به قهوه جوش ندارد و با حل کردن کمی از آن در یک فنجان آب جوش،آماده نوشیدن است . قهوه فوری بیشتر برای آن دسته از مصرف کنندگان است که فرصت کافی برای آماده سازی قهوه را ندارند . این نوع قهوه در آغاز مخالفان جدی در میان طرفداران قهوه داشت ، چراکه قهوه نوشان حرفه ای معتقد بودند طعم و عطر واقعی این نوشیدنی در بسته بندی های قهوه فوری از دست می‌رود ، اما امروز با پیشرفت فن آوری تولید قهوه فوری ، دیگر فاصله میان‌ کیفیت این دو نوع قهوه به کلی از میان رفته و حتی قهوه فوری طرفداران بیشتری پیدا کرده است ، چراکه این نوع قهوه معمولا پس از آسیاب ، پروسه تولید را طی می‌کند و در حقیقت به نوعی پرورده و خوش طعم می‌ شود . قهوه فوری به دو حالت کلاسیک و گلد تولید می‌شود که قهوه‌ی کلاسیک به جهت طعم سنگین‌تر از گلد است .

در واقع قهوه فوری ( نسکافه ) نوعی قهوه است که از عصاره‌ی قهوه‌ی خشک شده تهیه می‌شود . عصاره‌ی قهوه به وسیله‌ی دم کردن پودر قهوه به دست می‌آید . درست شبیه زمانی که قهوه‌ی معمولی دم می‌شود اما با کمی غلظت بیشتر .

قهوه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *